Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Konya Son Dakika Deprem

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak. Başkan Altay Büyükşehir Belediyesi taş binayı tanıttı.

Konya son dakika deprem
Sondakika Son Depremler Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Arastirma Enstitusu Konya Daki Depremler Haber Konyahaber Arastirma Enstitusu Haber Arastirma

Konyada şiddetli deprem.

Konya son dakika deprem

. Son dakika Konya Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İlk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya can kaybının. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. Depremin derinliğinin 698 km olarak bildirildi.

KONARI 3 Eylül 2021 0908 Son Deprem. İlk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya can kaybının olmadığı bildirildi. Konyada korkutan deprem. Kandilli Rasathanesinin paylaştığı bilgiye göre Konya Tuzlukçuda 0038de.

AFAD depremin büyüklüğünü 47 olarak duyurdu. Gelen son dakika haberine göre. Peki Konyada deprem oldu mu. Kısa süreli paniğe neden olan depremin 698 kilometre derinlikte olduğu öğrenildi Son Dakika Haberin detayları için tıklayınız.

Konyada 4 büyüklüğünde deprem 28102021 0102 Son Güncelleme. Konyanın Tuzlukçu ilçesi merkezli 39 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 28102021 0102 TAKİP ET Konyanın Tuzlukçu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli son depremler.

SON DAKİKA HABERİ. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Konyanın Tuzlukçu ilçesinde saat 0038de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika deprem haberlerine göre AFAD Konyada 0038 sıralarında 40 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak.

Arabam çizildi niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü. En son konya haberleri anında burada. AFAD depremin büyüklüğü 25 olarak açıkladı. Konyada deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre. AFADda yer alan son dakika bilgisine göre Konyada 36 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü Mevlütlü - Tuzlukçu bölgesi olarak açıklanan deprem çevre illerden de hissedildi. İl k sel niteli k te oluşan deprem.

2248 Son dakika haberleri. 26062008 26 Haz 1155 Film Gibi Bir Yaşam Öyküsü. Deprem Isparta Antalya ve birçok ilden hissedildi. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Konya nın Tuzlukçu ilçesinde saat 0038de 40 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu.

Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi. Konyada bugün saat 1656da deprem meydana geldi. Son dakika Konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Konyanın Emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konyadaki deprem paniğe neden oldu. Konyanın Tuzlukçu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konyada 47 ve 40 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

KONYA DHAKONYAnın Tuzlukçu ilçesinde AFAD verilerine 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 38 büyüklüğünde bir. Konya haber sayfamızda Konya haberleri okuyabilir Konya son dakika haberleri ve güncel Konya gelişmelerini görebilirsiniz. Edinilen son dakika gelişmesine göre Konyada bir kişi apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine.

AFAD Konyada 40 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Konyada deprem oldu mu AFADın yaptığı açıklama sonrasında vatandaşlar tarafından deprem ve Konyada deprem olup olmadığı araştırılmakta. KONARI-TUZLUKCU KONYA 25 Şiddetinde Deprem Yaşandı. SON DEPREMLER LİSTESİ 2021.

Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünün Mevlütlü - Tuzlukçu olduğunu aktardı. Son Dakika Haberleri İnternet - Son dakika bilgisine göre AFADın aktardığı bilgiye göre Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. En son konya deprem haberleri anında burada. Son dakika haberine göre Konyanın Tuzlukçu ilçesinde AFAD verilerine göre 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konyada birer dakika arayla 3 deprem Son depremler AFAD Konyanın Tuzlukçu ilçesinde saat 1851de 47 saat 1852de 4 ve 1853te de 41 büyüklüğünde depremlerin meydana geldiğini.

Konya son dakika deprem
Iaqxyp2ce2m5mm

Konya son dakika deprem
Son Dakika Konya Da Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu 9 Kasim 2021 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Haber

Konya son dakika deprem
Ne3bdsaode4ijm

Konya son dakika deprem
Deprem Mi Oldu Afad Ve Kandilli Son Dakika Depremler Listesi 1 Kasim Gundem Haberleri

Konya son dakika deprem
Drfochdqebskwm

Konya son dakika deprem
Gpsg860l8nxa0m

Konya son dakika deprem
Son Dakika Konya Da Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu 9 Kasim 2021 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Haber

Konya son dakika deprem
Son Dakika Deprem Haberi Konya Da Siddetli Deprem Son Dakika Haber

Posting Komentar untuk "Konya Son Dakika Deprem"