Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Konya Meram Deprem

DEAŞtan gözaltına alınan 6 kişiye sınır dışı kararı. Yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili AFADın internet sitesinden bilgilendirme yapıldı.

Konya meram deprem
Lrxvvcsnrgwbim

AFAD tarafından yapılan açıklamada Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi Konya Meramda meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir.

Konya meram deprem

. Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çocuklarını evcil hayvanlarını alan vatandaşlar sokaklara. Yıldızlar bir arada hepsi S Sport Plusta. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Konyanın Meram ilçesinde akşam saatlerinde çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi.

Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Singapurda 69 IQya sahip uyuşturucu kaçakçısının idam cezası askıya. Deprem Meram Karaman Beyşehir Selçuklu ilçelerinde de hissedildi. Peş peşe açıklamalar Son dakika haberi.

Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken. AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Gelişmeleri takip ediyoruz ifadelerine yer verildi. AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre.

Konya Merkez Meram İlçesine bağlı Kızılörende deprem meydana geldi. YERİN 10 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ. İşte AFADın son durum açıklaması. Gelişmeleri takip ediyoruz SON DEPREMLER.

Konyada 51 büyüklüğünde deprem. Kandilli Rasathanesi bilgisine göre ise deprem büyüklüğü 58 olarak açıklandı. Konya AFAD İl Müdürlüğü dün saat 2043te Meramda yaşanan 51 büyüklüğündeki deprem sonrası çalışmalara ilişkin bugün saat 1130 itibariyle son durumu paylaştı. Çevre illerden de hissedildi.

Geri dönüşüm aracı kamyonetle çarpıştı. AFAD Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Çevre illerden de. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı bildirildi.

AFADın internet sitesinde. Konyanın Meram ilçesinde saatler 2043ü gösterirken 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiŞiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşıldı. YERİN 10 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ. Konya Meramda saat 2043de 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kendisinden 3 gündür haber alınamayan yaşlı kadın ölü bulundu.

Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD Konya Meramda saat 2043 sularında 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD Konya Meram. Geçmiş olsun diyor panik yapmamanızın hayati önem taşıdığını hatırlatırız. Konyanın Meram ilçesinde deprem olduBaşbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından AFAD yapılan yazılı açıklamaya göre.

Sarsıntının yerinde 1061 kilometre altında yaşandığı aktarılırken açıklamalar peş peşe. KonyaMeramda 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konyanın Meram ilçesinde akşam saatlerinde çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Konyanın Meram ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe yol açtı.

Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından elde edilen verilere göre Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Konya Meramda meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir Konyada meydana gelen deprem Antalyada da hissedildi.

Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 51 şiddetindeki depremde gelen ilk haberlere göre can kaybı olmadı ancak kimi eski evler yıkıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 2043te 51 büyüklüğünde meydana gelen deprem tüm kentte yoğun olarak hissedildi. Konyanın Meram ilçesinde akşam saatlerinde çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi.

Konya meram deprem
Biwddtclkwjmtm

Konya meram deprem
0m9dpl7eockuhm

Konya meram deprem
H52an6zu4yzt8m

Konya meram deprem
Gpsg860l8nxa0m

Konya meram deprem
Sp1q9mlxd8iwfm

Konya meram deprem
5jlvdjupej23im

Konya meram deprem
I4hf6igofc46hm

Konya meram deprem
5fuchh4aayob1m

Posting Komentar untuk "Konya Meram Deprem"