Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

meest beluisterde artiest spotify

Olivia Rodrigo Sour. Nummers waar andere grote artiesten aan.

Snelle Is Meest Gestreamde Nederlandse Artiest Op Spotify Van 2020
Snelle Is Meest Gestreamde Nederlandse Artiest Op Spotify Van 2020

In het afgelopen jaar is de Nederlandse artiest Snelle het meest beluisterd van allemaal.

. Top 10 Populairste liedjes op Spotify ooit 2022 1. 5 En de meest. Het beste van alle hits uit de hit en streaminglijsten uit binnen EN buitenland. Uit het jaarlijkse overzicht van Spotify Wrapped blijkt dat Snelle de meest.

Meest gestreamde artiest op Spotify in 2019. De Canadese zanger heeft op. Top 5 meest gestreamde artiesten op Spotify Bad Bunny Taylor Swift BTS Drake Justin Bieber. Bad Bunny Drake en J Balvin waren wereldwijd als artiesten het populairst.

Spotify Top 10 meest gestreamde albums in Nederland 2021. De meest gestreamde artiesten van 2021 in Nederland. Hij werd op de voet gevolgd door Billie Eilish en Ariana Grande. Kanye West 982 miljard streams.

Meest gestreamde nummer. Dit jaaroverzicht is zo populair dat Spotify hem nu jaarlijks in december voor zowel premium en niet-betalende klanten beschikbaar maakt. Hollywoods Bleeding Post Malone. Het is duidelijk dat Ed Sheeran bij de meest populaire artiesten.

Dua Lipa Future Nostalgia. Van 538 en 3FM tot Billboard hot top 100 en van Funx tot 538 en van. Het is tegenwoordig super easy om op Spotify te volgen hoe populair een artiest is en hoeveel mensen er naar zijn of haar hits luisteren. Ook op muzikaal gebied.

Alhoewel Justin Bieber op plek vijf staat in de wereldwijde Spotify-ranglijst van 2021 is hij de artiest die in Nederland het meest werd. Dat blijkt uit de statistieken van het gisteren uitgebrachte. Ed Sheeran. 2 Billie Eilish naar het hoofd.

De populairste nummers op Spotify die het heel goed doen zijn eigenlijk zonder uitzondering featurings songs. Sinds deze week is een nieuwe artiest de. De meest gestreamde artiest van 2019 is Post Malone. 1 Bad Bunny als de koning van 2020.

Zowel in België als wereldwijd staat het album helemaal bovenaan in de lijst met de meest beluisterde. De mega-hit Shape of You van de kleine roodharige Engelsman Ed is met 23 miljard streams het meest beluisterde nummer in de periode 2010. Thank u next Ariana Grande. West heeft 21 Grammy Awards achter zijn naam waarmee hij de jongste artiest is.

WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO. De Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny was wereldwijd de meest gestreamde artiest op het platform gevolgd door Drake J Balvin Juice WRLD en The Weeknd wiens Blinding. 4 De meest gedraaide nummers in Spanje. Damso is op de vijfde plaats de eerste Belgische artiest in de top 50.

Justin Bieber Justice. Shape of You Ed Sheeran 3053 miljoen streams. 3 De meesten luisterden naar liedjes en Spaanse artiesten. Spotify Wrapped 2020.

Spotify publiceert tevens een aantal. In Nederland mag Snelle zichzelf de grootste Spotify-artiest van het jaar noemen. Top 10 artiesten op Spotify 1. Listen now only on Spotify.

Meest beluisterde artiesten in Nederland. Hij wordt op de voet gevolgd door artiesten als Boef Frenna Lil. Als de rapper net een hit heeft uitgebracht. Billie Eilish is volgens Spotify de meest beluisterde vrouw.

Dit jaaroverzicht is zo populair dat Spotify hem nu jaarlijks in december voor zowel premium en niet-betalende klanten beschikbaar maakt. Spotify publiceert tevens een aantal. De aller populairste artiest op Spotify van dit moment is Justin Bieber. De meest beluisterde artiest van dit jaar is Justin Bieber en er werd veel geluisterd naar de Geuze en Gorgels podcast.

Hieronder de meest gestreamde liedjes. Top 10 meest gestreamde artiesten Spotify 2019. Drake is al meerdere keren de meest beluisterde artiest van het jaar geweest op Spotify dus het is niet vreemd dat hij zo hoog staat. Het jaar zit er bijna op en dat betekent dat de balans kan worden opgemaakt.

Ook in de lijst met meest beluisterde albums blijken rb en hiphop de populairst genres in.

Spotify Wrapped 2021 Zo Bekijk Je Jouw Muzikale Jaaroverzicht
Spotify Wrapped 2021 Zo Bekijk Je Jouw Muzikale Jaaroverzicht
Damso Meest Gestreamde Belgische Artiest Op Spotify In 2021 Nieuws Vi Be
Damso Meest Gestreamde Belgische Artiest Op Spotify In 2021 Nieuws Vi Be
Dit Zijn De Meest Gestreamde Artiesten Op Spotify Van Het Afgelopen Decennium Fhm
Dit Zijn De Meest Gestreamde Artiesten Op Spotify Van Het Afgelopen Decennium Fhm
Taylor Swift Breekt Eigen Spotify Record Van Best Beluisterde Album Muziek Nu Nl
Taylor Swift Breekt Eigen Spotify Record Van Best Beluisterde Album Muziek Nu Nl
Spotify Onthult Wrapped 2021 Dit Is De Populairste Muziek Van Dit Jaar Spotify Nl Bericht
Spotify Onthult Wrapped 2021 Dit Is De Populairste Muziek Van Dit Jaar Spotify Nl Bericht

Posting Komentar untuk "meest beluisterde artiest spotify"